Om mig

6690                                                                                   Foto: Maria Melin

Kvinna. Mamma. Fru. Ibland mer av den ena än den andra. Glad att vara på rätt sida 30 strecket, tror mig vara lite mer lugn på den här sidan. Ibland livrädd för saker, ibland modigare än Goliat (inbillar jag mig i alla fall). Jag tycker om mycket saker och ogillar en del, går all-in för saker jag brinner för och sladdar ut med ett leende, om än något tilltuffsad ibland.

Lever livet genom att dansa, skriva, coacha, föreläsa, eventkonsulta, instruera (träning), lära mig nya saker, testa gränser (vilket täcker de flesta områden i livet) och  bara vara. Allt i en salig röra och kombination med varandra. Så vill jag att min blogg också ska vara. En salig röra för allt, alla och mig.

Välkommen in.

2 kommentarer

 1. Kära Rebecca,

  Hoppas att du har tid och lust att skriva din nästa bloggpost. Vi väntar ….
  ( no pressure! 🙂 )

  Kram / Pooneh

  • 🙂 är glad att någon väntar. 2015 ska bli ett mer bloggande år för min del. Tack för att du läser och fina och tänkvärda kommentarer!
   Kram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*